Adatkezelési nyilatkozat

Tájékoztató az adatkezelésről

A szolgáltatás igénybevételével a Vásárló tudomásul veszi az együttműködés feltételeit és hozzájárul ahhoz, hogy a Vállakozó a megadott adatait, mint adatkezelő kezelje a Vállakozó által kínált szolgáltatás igénybevétele céljából.

A Vásárló/Érdeklődő (továbbiakban: Vásárló) tudomásul veszi, hogy a kapcsolatfelvétel és egyeztetések során kért adatok szükségesek az üzleti kapcsolat, vásárlás létrejöttéhet.

A Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy az adatait a Bringo Csengő Manufaktúra körültekintéssel kezelje és tárolja, harmadik fél számára az üzletmenet biztosítása miatt rendelkezésére bocsájtsa (pl. A vásárlás technikai feltételeit biztosító partnereink számára: honlap és e-mail szolgáltatók).

Az adatokat a termék kézhezvételétől számított 1 hónapig őrizzük – a termékhez kapcsolódó esetleges észrevételek gördülékeny kezeléséhez – ezt követően törlésre kerülnek.

Az Vásárló kérésére a tárolt adatairól információt adunk számára, illetve kérésére töröljük – a kérés(ek) beérkezését követő 5 munkanapon belül.