Egyedi mintás csengő

Szeretnéd hogy, szerelmed, gyermeked, házi kedvenced  legyen rajta a csengődön? Vagy találtál az interneten egy képet ami nagyon tetszik? Esetleg névre szóló, vagy egyedi üzenetű csengőt szeretnél ajándékozni egy barátodnak?

Bármilyen, általad választott képet rá tudunk tenni a csengőre! Ehhez egyedül annyit kell tenned, hogy küldesz e-mail címünkre egy jó minőségű képet számunkra és a feliratot amit szeretnél a csengőn látni és miután minden részletet megbeszéltünk, mi neki is látunk az elkészítéséhez!

Amennyiben egyedi csengőt rendelsz tőlünk, fontos tudnod, hogy elkészítése megrendeléstől számítva kb. 1 hónapig tart, mert ennyi száradási időre van szükség az egyes rétegeknek.

Az elkészítéshez kapcsolódóan +1000 Ft költséget számolunk fel, tehát a kis méretű egyedi mintás csengő ára 4000 Ft, a nagy méretű csengő pedig 5000 Ft (az feltűntetett árak bruttó összegek, tehát, tartalmazzák az Áfá-t is). 

Nézd meg a többi csengőnket is!

Egyedi csengő megrendelése:

Itt add meg egyedi megrendeléseddel kapcsolatos igényeidet. Elkészítési idő: kb. 1 hónap, Egyedi csengő felár:  +1000 Ft. Kapcsolatfelvételhez és megrendelésed elküldéséhez ismerd meg és fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket az Adatkezelési nyilatkozatot.

Kérjük, ha saját képet választasz, e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, bringobell@gmail.com, ahová csatolmányként a képet is meg tudod küldeni.

Olvasd el a GYIK-ot, ahol megválaszoljuk  a leggyakoribb kérdéseket! 🙂

ÁSZF