Rólunk

Egyedi kézzel díszített, minőségi bicikli csengők, különböző méretben. A Bringo Csengőket gondos kezek készítik, a kiválasztott képet egy külön erre a célra alkalmas anyaggal esetünkben a csengő felületére csengo bicikli bringo vasar bell wamp_2illesztjük. Száradás után időjárás, UV sugárzás, illetve kopás tűrésére több réteg lakkot kap a csengő. A díszítési technikából adódóan az elkészült csengő egyedi, rusztikus hatású lesz.

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Blogunkban friss, trendi, praktikus, gondolatokat osztunk meg a vidám városi biciklizéshez 🙂

Reméljük, Te is megtalálod kínálatunkban azt, a Bringo Csengőt, amivel még jobban kifejezheted az egyéniséged biciklizés közben. 🙂 Ha nem találtál ilyet, és van konkrét elképzelésed írd meg nekünk és utánanézünk, hogy hogyan tudjuk elkészíteni számodra! 🙂

Olvasd el a GYIKot, ahol megválaszoljuk  a leggyakoribb kérdéseket! 🙂

 

A Bringo Csengő Manufaktúra  webshopként működik, városi bolttal nem rendelkezik! Az interneten rendelt termékek átvételének és kézbesítésének módját az előzetes e-mailes az egyeztetések során tudjuk pontosan megbeszélni.

On-line megjelenéseink:

Weboldalunk   *  Bringo Blog  *  Facebook  *  Instagram  *  Meska *  Portéka  *  Etsy  *  Bringapiac

Kézműves vásárok:

A vásárokon való megjelenésünkről a Facebook oldalunkon adunk tájékoztatást! Like-olj minket! 🙂

Dürer Kert Bringa és Alkatrészbörze  *  Szimpla Bringa Piac  *  WAMP a design vásár

Együttműködő partnerek jelentkezését örömmel vesszük a bringobell@gmail.com e-mailcímen!

Kapcsolatfelvételhez és megrendelésed elküldéséhez ismerd meg és fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket az Adatkezelési nyilatkozatot.